Meciuri de fotbal jucate cu declarații pe proprie răspundere

Tot mai multe localități din România intră în carantină din cauza incidenței ridicate de cazuri noi de infectări cu coronavirus. Cu toate acestea, restricțiile de circulație nu împiedică desfășurarea meciurilor de fotbal. Însă jucătorii și toți ceilalți implicați în meciuri vor fi nevoiți să completeze declarațiile pe proprie răspundere pentru motivarea deplasării.

Unele dintre meciurile din Liga I programate în acest sfârșit de săptămână vor avea loc în localități carantinate, cum este Sibiu și Clinceni. Măsurile impuse de autoritățile locale și cele naționale spun în acest caz că orice deplasare trebuie motivată, în primul rând cu declarație pe proprie răspundere.

Va fi nevoie de declaraţii pe proprie răspundere, de la angajator, unde se duc şi aşa mai departe. S-a discutat la nivelul structurilor locale şi au fost de acord. Pentru evenimentele sportive nu operează aceste interdicţii. Dacă vor apărea modificări, vom anunţa

Justin Ştefan, secretar general LPF

Reprezentantul Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat pentru Agerpres că autoritățile din Clinceni și Sibiu au permis disputarea partidelor. La solicitarea organelor de control, jucătorii și cei din staff-ul tehnic care fac deplasarea la stadion vor fi nevoiți să prezinte legitimația de serviciu sau adeverință de la angajator.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.