BIKEFEST, eveniment velo-cultural la Timișoara pe 3 iunie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei,, pe 3 iunie, asociațția pedallez împreună cu Ciclocurier au organizat un proiect vor marca ziua de 3 iunie cu un program velo-cultural pe ritm de vară, cu proiecție de film în aer liber și muzică.


Acțiunile pregătite pentru seara zilei de joi includ o pedalare de grup, un campionat de sprint, un film cu temă ciclistă, precum și socializare cu fondatorii pedallez. Va fi asigurată și muzică potrivită cu startul sezonului de vară. Participarea la eveniment este permisă persoanelor vaccinate, celor care au test PCR sau antigen negativ, ori cele care fac dovada că au avut COVID-19 în ultimele 90 de zile.

Intrarea la Bikefest se face pe bază de donație către pedallez, cu scopul de a sprijini astfel de activități ale asociației. Detalii despre înscriere la campionatul de sprint vor fi disponibile pe website-ul comunității.

Ora 18:30 – Pedalare de grup

Start la Piața Libertății: pedalare de grup ghidată de ciclocurieri. Finiș la FABER (Spl. Peneș Curcanul 4-5), unde este organizat întregul eveniment velo-cultural.

Ora 19:30 – Bikefest

  • Campionat de sprint organizat de Reborn Sprints;
  • Proiecție film;
  • Dj set Ar:en x Bibanu’;
  • Socializare, voie bună, în ritm alert sau lent, „cum vă pică mai bine, informare despre obiectivele asociației nou înființate pedallez și despre planurile de viitor legate de viața velo din Timișoara.

Pedallez este un grup al iubitorilor de ciclism pe care comunitatea timișoreană în frunte cu bicicliștii se poate baza. O voce care străbate orașul răspândind valorile unei comunități sustenabile, echitabile, mobile.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.