Podul Decebal, încă cu asfaltul în valuri (FOTO)

Podul Decebal a reprezentat un subiect discutat intens în ultimele luni în Arad. Întârzierile la lucrările de infrastructură a podului a pus în pericol traficul în întreg orașul, odată cu deschiderea anului școlar. Graba de a petici lucrarea cât mai repede s-a văzut repede când proasta lucrare, cu asfalt „în valuri” a fost vizibilă pentru toți șoferii, criticată chiar și de proaspătul ales primar al municipiului.

Firma care ar fi reasfaltat podul -mai serios decât când au făcut-o rapid în sistem de urgență odată cu începerea anului școlar la mijlocul lunii septembrie- se pare că nu a realizat o lucrare 100% de calitate. Așa că doar porțiunea suspendată a podului (cea de deasupra apei) ar fi beneficiat de o asfaltare, ambele urcări fiind însă ne-reabilitate!

Într-o acțiune de imagine, primarul Călin Bibarţ s-a declarat recent nemulţumit de lucrarea de asfaltare a Podului. Acesta a declarat că cei din firma care a efectuat lucrările, adică Tehnodomus, „nu au capacitatea tehnică să facă cum trebuie”, astfel că Primăria Arad va lua banii din garanţie şi va fi căutată altă firmă specializată ca să facă o lucrare de calitate.

Până când acest lucru se va întâmpla, având în vedere și iarna care bate la ușă cu temperaturi joase, arădenii vor rămâne să circule, pe asfaltul vălurit de pe Podul Decebal. Lucru vizibil și de dungile șerpuite din cauza diferențelor de nivel de pe asfalt.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.