Preşedintele Consiliului Judeţean Arad enumeră drumuri de pământ ca fiind asfaltate

După lăudarea unui proiect de drum finanţat de Guvernul Dăncilă, conducătorul administraţiei judeţene, liberalul Iustin Cionca mai vine cu o perlă din categoria drumurilor. Deputatul Florin Tripa oferă o serie de imagini care contrazic anunţurile preşedintelui Consiliului Judeţean Arad legate de drumuri din urmă cu o săptămână. Atunci, reprezentantul PNL enumera mai multe drumuri ca fiind noi şi asfaltate, însă realitatea de la faţa locului arată contrariul.

Cu o minciună cât el de mare, cel mai slab președinte din istoria administrației arădene vorbește despre covoare asfaltice pe Sănmartin-Olari-Caporal Alexa. Variante nu sunt prea multe, ori nu cunoaște județul, ori își bate joc de noi, ori amândouă și atunci e și mai grav.

Florin Tripa (PSD)

Parlamentarul explică şi în scris, nu numai prin fotografii, că nu este asfalt pe Sânmartin-Caporal Alexa, ambele fiind drumuri de pământ, uitate și abandonate de CJA „din moși, strămoși.” Iustin Cionca (PNL) declara pe 9 iulie că a discutat cu primarul Daniel Sorin Tomuţa despre „Proiectul Sântana 2020 – 2024”, menţionând că: „oraşul are drumuri bune şi noi (Sintea Mică – Olari – Sântana, Sânmartin – Olari – Caporal Alexa, covoare asfaltice noi dinspre Curtici şi Zimand, o legătură rutieră bună cu Pâncota)„.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.