Shanghai, China va avea un nou magazin Louis Vuitton specializat pe mobilier de lux

Piața de consum nu ține cont de condițiile democratice. Exemplul este ilustrat perfect de către recentul anunț al brandului francez de lux, Louis Vuitton, de a deschide la Shanghai un magazin specializat pe mobilier şi articole de uz casnic. În comunicatul de presă, citat de Agerpres, compania dorește astfel să îşi extindă oferta dedicată clienţilor chinezi înstăriţi.


În țara catalogată drept comunistă, viitorul showroom va fi accesibil numai pe bază de programare. Locația este și ea exclusivistă, magazinul Louis Vuitton urmând să funcționeze într-o vilă istorică amplasată în apropiere de Nanjing Road, principala zonă de shopping de lux din capitala financiară a Chinei. Dacă vor înregistra succes, acesta va deveni un magazin permanent.

Jurnaliştii care au beneficiat de un tur al magazinului înainte de inaugurare au constatat că articolele nu aveau afişate preţurile, însă un angajat a dezvăluit faptul că un scaun suspendat conceput de fraţii Campana are un preţ de cost de peste 700.000 de yuani (97.860 de dolari).

Asaltul mărcii de lux asupra consumatorilor bogați din China

Louis Vuitton este activ în întreaga țară, luna trecută extinzându-și oferta pe segmentul lifestyle prin deschiderea unui magazin în oraşul Chengdu, din sud-vestul ţării, care include un spaţiu expoziţional şi un restaurant.

Compania încearcă să se repoziţioneze ca o marcă de lux contemporană prin intrarea pe noi segmente care rezonează cu consumatorii chinezi dinamici din Generaţia Z şi Mileniali. Vânzările pe segmentul mobilă şi articole de uz casnic din China ar putea ajunge la 782 de miliarde de dolari în 2026.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.