Uniunea Salvaţi România: Iohannis a dat lovitura finală Justiţiei, sub adăpostul vizitei vicepreşedintelui SUA

În timp ce toţi ochii sunt aţintiţi asupra războiului din Ucraina, Klaus Iohannis a dat lovitura finală Justiţiei din România. La adăpostul vizitei vicepreşedintelui SUA în România, președintele a subminat din nou justiția independentă și a promulgat legea de întărire a Secției Speciale fără avizul Comisiei de la Veneția. Comisarul european pe Justiţie a anunţat deja că monitorizează evoluţia din România.


Prin semnarea decretului de promulgare al legii de aşa-zisă „desfiinţare a Secţiei Speciale”, președintele Klaus Iohannis a dat lovitura finală Justiției. Reprezentantul României a ales să nu aştepte avizul Comisiei de la Veneţia care urma să fie publicat în doar şapte zile, la fel cum au făcut şi PSD şi PNL în Parlament şi judecătorii CCR.

Klaus Iohannis trădează din nou românii care l-au votat pentru a avea o ţară cu o justiţie independentă.

USR

Cu alte cuvinte, cu toţii s-au grăbit să submineze lupta anticorupţie şi să taie atribuţiile DNA şi DIICOT. În prezent, legea nu este altceva decât reînfiinţarea pe steroizi a Secţiei Speciale, cu şi mai mult personal, cu mai multe resurse şi mai multă putere, susțin reprezentanții Uniunii Salvați România.

Acţiunile PSD, PNL şi ale preşedintelui Klaus Iohannis vor afecta din nou, ca în epoca Liviu Dragnea, credibilitatea ţării noastre în faţa partenerilor externi. România va rămâne în continuare sub lupa MCV, obiectivul de a intra în spaţiul Schengen va fi îndepărtat şi mai mult. Comisarul UE de Justiţie, Vera Jourova, a anunţat deja că monitorizează evoluţia din România, subliniază reprezentanții USR.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.