CET Arad va fi vândut, bucată cu bucată

Începând din 25 noiembrie, într-un termen de cel mult 6 luni, terenuri, clădiri, utilaje și alte active aparținând CET Arad vor deveni, printr-o simplă compensare, proprietatea unor firme private. Terenuri, clădiri, utilaje și alte active în valoare de 44 de milioane de euro, anunță reprezentanții USR Arad, care invocă deciziile luate de Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea publică intrată în insolvență acum câțiva ani.
CET Arad este deținut în proporție de peste 99% de Consiliul Local Municipal Arad. Bunurile sale fac parte, indirect, din patrimoniul orașului. Adică al tuturor. Mai exact spus, au făcut parte, subliniază reprezentanții USR care atrag atenția public că CET Arad a fost pierdut, pe arădeni costându-i 44 de milioane de euro.

Pentru că, indiferent de ce decizie a luat astăzi adunarea creditorilor, capcana întinsă cu deplinul concurs al administrației Falcă – Bibarț – PNL s-a închis, astăzi, și nu mai poate fi deschisă.

USR

Decizia din 25 noiembrie nu este una apărută peste noapte, ci e mai degrabă „Cronica unei hoții anunțate”. Este rezultatul unui plan minuțios pregătit și precis executat, pus la punct în perioada 2015 – 2016 și ajuns, astăzi, în una din etapele lui principale, mai precizează cei de la USR.

Să nu credeți că ăsta este finalul. Doar mai avem un CET, nu? Cel de vis a vis de Polivalentă, de pe b-dul Iuliu Maniu.

USR

În următoarele săptămâni partidul condus de Dacian Cioloș anunță că va explica în detaliu arădenilor cum a funcționat planul de falimentare și vânzare pe bucăți a CET-ului, care sunt consecințele lui și ce urmează în continuare. De precizat că în Arad încă mai funcționează CET Hidrocarburi. Încă.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.