Spații verzi din Arad abandonate și ignorate de administrație — episodul II

Continuăm seria inventarierii parcurilor, locurilor de joacă sau spațiilor verzi abandonate și ignorate de către Primăria Arad. Arătăm, pentru cine nu era deja convins, că preocuparea pentru spații verzi a administrației PNL nu are bază reală, fiind doar niște promisiuni făcute pentru creduli. În articolul de față vedem un exemplu din cartierul Confecții.


Poate ați auzit sau văzut (în clipurile de la bordul mașinii primarului Bibarț) că preocuparea pentru spații verzi e foarte des invocată. În cartierul Confecții, de exemplu, circa acum 2 ani, a făcut o transmisiune plină de promisiuni vis a vis de primul loc de joacă din cartier, din spatele garsonierelor P4,P5. Nici astăzi promisiunile nu s-au materializat.

Promitea că va pune pavele de cauciuc (la toate locurile de joacă), pentru că domnii din Consiliul Local au votat pentru această realizare cu exceptia PSD, normal. Nicio bucată însă! O altă promisiune neîndeplinită.

Călin Bibarț (PNL)

Și pe lângă asta mai este ceva: locurile de joacă pentru copii sunt amenajate cu nisip. Încă nu se amplasează dalele din cauciuc sau spumă poliuretanică densă, colorate frumos, care să placă ochiului și să protejeze copii. Primăria Arad alege în continuare nisip, în care animăluțele își fac nevoile, iar acolo copiii se joacă. Nisip care la vânt face praf și ne mirăm că de mici copiii devin alergici! Nisip care vara arde de la soare ș.a.m.d.

De spațiile verzi ce să mai spun, unde sunt acele spații verzi din cadrul programului de regenerare urbană?! Apropo, s-a terminat Regenerarea urbană, că termenul de finalizare e gata de mult? Mă apucă râsul cand îmi aduc aminte cum domn Primar făcea rondul de zi, parcă, în Cartierul Confecții și zice la un moment dat că nu merge și spre Canalul Mureșel, pentru că nu vrea să se enerveze. Ce tare, nu?. Pe hârtie minciunile sunt prezentate drept rezultate pozitive!

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.