Celebrele personaje Simpsons reinterpretate într-un mod realist

Hossein Diba creează personaje pentru jocuri, colecționari și filme cinematografice, și-a îndreptat atenția către celebrul serial de animație, The Simpsons. Lansat în 1989, ilustrațiile serialului nu sunt moderne după standardele animațiilor lansate în prezent, însă este produs în continuare și urmărit de oameni. Graficianul Diba a încercat totuși o reinterpretare grafică cât mai realistă a personajelor.


Personajele principale ale serialului sunt familia Simpson, care locuiește într-un oraș fictiv din SUA, denumit Springfield. Homer, tatăl, lucrează ca inspector de siguranță la Centrala Nucleară din oraș, o poziție în contradicție cu personalitatea sa neatentă și ușor de distras. Este căsătorit cu Marge Bouvier, o gospodină și mamă americană stereotipică. Cei trei copii ai familiei sunt: Bart, un neastâmpărat și rebel de 10 ani, Lisa, o activistă precoce de 8 ani, și Maggie, bebelușul familiei care rareori vorbește, dar comunică sugând o suzetă.

Hossein Diba reușește să aducă ilustrația de la finele anilor 1980 în modernitate, prin proiectarea modelelor 3D într-o formă cât mai realistă. Este păstrat însă spiritul ludic și ieșit din comun al personajelor orginiale.

Detaliile sunt impresionante și atrag admirație cât și repulsie din partea unor admiratori fanatici ai serialului. Gusturile fiecăruia nu se discută. Talentul și dedicația lui Hosseini nu poate fi însă criticat.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.