Gianina Corondan a vizitat municipiul cu Arad Free Tours

La finalul săptămânii, cunoscuta prezentatoare TV, Gianina Corondan, a fost în „Vizită de lucru” la Arad. Aceasta a descoperit farmecul municipiului, cu clădirile și istoriile lor, prin intermediul prezentărilor făcute de ghizii turistici ai Arad Free Tours.


Cu toate că vremea nu a fost favorabilă unei vizite, vedeta TV s-a plimbat împreună cu ghizii pe Corso-ul arădean. Gianina Corondan a vorbit cu aceștia pe larg despre clădirile istorice, industria orașului sau evenimentele importante din istoria Aradului. Fiind o adevărată profesionistă, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, cunoscuta prezentatoare s-a informat din timp cu privire la anumite aspecte din Aradul de ieri și de azi, anunță organizatorii Arad Free Tours.

Prezența Gianinei Corondan ne-a bucurat nespus și totodată ne-a arătat cât de important este să valorificăm ceea ce avem, deoarece potențialul turistic este mare. 

Aceștia se mai declară bucuroși de a fi putut răspunde întrebărilor legate de echipa UTA, Fabrica de Vagoane sau chiar Cetatea Aradului. Vizita a continuat prin centrul orașului cu o oprirre la Biserica Romano-Catolică „Sf. Anton de Padova” și la Km0.

Teodor Stoica, Gianina Corondan, Mario Csipai

Turul s-a încheiat cu o vizită în Sala Ferdinand din Palatul Administrativ, unde au avut deosebita ocazie de a asista la un concert susținut de Cvartetul de coarde al Filarmonicii Arad. Gianina Corondan a transmis, în direct, pe platformele de socializare, vizita efectuată cu ghizii arădeni în centrul orașului.

Arad Free Tours a fost înființat în 2013 și de atunci au fost organizate tururi în Arad împreună cu turiști din întreaga lume. După începerea proiectelor Free Tours, a fost deschisă în 2015 și o Școală Alternativă de Turism cu profesioniști din diverse domenii, cu scopul de a furniza personal bine pregătit pentru industria turistică din România și din Europa. Grupul inițiatorilor descriu că au fost motivați în demersul lor de contribuția la stimularea turismului local și național folosind drept instrument turismul alternativ.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.