Eveniment cu jocuri retro la Cluj-Napoca (21-22 august)

Fie că ești fan Nintendo, Sega, Sony, ATARI sau chiar Xbox, un eveniment cu jocuri retro va avea loc în acest sfârșit de săptămână, la The Guild Hall (str. Samuil Micu, nr.4) în Cluj-Napoca. Organizat în colaborare cu Muzeul de Istorie al Computerelor din Cluj, toți cei pasionați de sisteme de entertainment din generațiile anterioare sunt așteptați să participe.


Evenimentul găzduiește o selecție variată de jocuri pentru fiecare sistem. Pe lângă jocurile retro precum Pong vor fi disponibile și jocuri pentru PC precum CStrike 1.6, Quake, Age of Empires, Starcraft, Worms World Party, Half-Life. Consolele și calculatoarele sunt furnizate de The x86 Generation – Computer History Museum Cluj, reprezentanții acestei instituții putând fi abordați pe parcursul celor două zile pentru a răspunde la toate întrebările curioșilor și pentru a-i asista în funcționarea jocurilor!

În amiaza zilei de 21 august, cei care doresc să ia parte la acest eveniment plin de tehnică, curiozitate dar și distracție vor fi nevoiți să plătească un tarif de acces de 40 de lei (20 de lei intrarea pentru zi + 20 de lei donație la Muzeul x86)

Pentru abonații The Guild Hall, accesul se va contabiliza drept o intrare din abonament, fiind necesară plata donației de 20 de lei. Organizatorii precizează că asemeni tuturor evenimentelor în această locație, băuturile (apă, ceai, cafea, ciocolată caldă) sunt incluse.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.