Candidat unic pentru președinția filialei județene PNL Arad, Gheorghe Falcă a fost ales pentru un al 3-lea mandat

Reuniți într-un cadru festiv, fără măsuri vizibile de distanțare fizică (în condițiile în care evenimentele publice și private se supun rigorilor legii în pandemie), aproximativ 2.400 de membrii PNL din județul Arad și-au ales conducerea politică pentru următorii ani. Europarlamentarul Gheorghe Falcă a fost unicul candidat pentru poziția de președinte, fiind astfel votat pentru un al 3-lea mandat la vârful filialei.


Îmbrăcat la costum și cu șapcă pe cap, Gheorghe Falcă a declarat audienței că a pus pe el „haina de politician după ce am croit bine haina de om”. Membrii partidului au votat unicul candidat pentru funcția de președinte care a susținut după victorie că „suntem o echipă”. Falcă nu a mai avut contracandidat din anul 2013 când a preluat președinția organizației județene PDL de la socrul său Gheorghe Seculici. Atunci membrii PNL chemați să voteze au fot mult mai puțini, actualul europarlamentar obținând 351 de voturi, iar adversarul său, Nicolae Ioțcu un total de 295.

Iustin Cionca, Gheorghe Falcă, Geanina Pistru

După confirmarea în al 3-lea mandat al filialei județene PNL (după fuziunea cu PDL), Gheorghe Falcă a adăugat că liberalii au demonstrat că „PNL Arad este o putere, o forță construită cu mii de oameni.” Iustin Cionca, președintele CJ Arad, ales alături de Geanina Pistru, în poziția de prim-vicepreședinte, a subliniat și el că „PNL Arad funcționează nu doar ca o echipă, ci ca o mare familie”.

Foto: Sergiu Bîlcea

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul Sergiu Bîlcea a fost votat de membrii PNL în funcția de președinte al organiației municipale. După confirmarea lui Gheorghe Falcă în poziția de conducere, parlamentarul a declarat că este „mândru de echipa PNL Arad, am arătat azi din nou forță și eleganță (…) De la miile de susținători luăm energia și o punem în proiecte pentru comunitate, pentru Arad!

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.