Municipiul Arad: 229 somații emise pentru clădiri și terenuri neîngrijite

Primăria Municipiului Arad anunță pe 12 iulie 2021 că a emis un total de 229 de somații în cadrul acțiunilor de identificare și evaluare a clădirilor și terenurilor neîngrijite în perioada mai – iunie. Au fost vizate locații ultra-centrale precum Bulevardul Vasile Milea sau Bulevardul Revoluției, cât și cele din Calea Timișorii sau Andrei Șaguna.


Cu toate că procesele privind supra-impozitarea clădirilor sunt pierdute pe bandă rulantă de administrațiile locale, Primăria Arad nu renunță și trimite membrii Comisiei pentru identificare și evaluare clădiri/terenuri neîngrijite din Municipiul Arad să emită somații.

În temeiul prevederilor art.47 alin.(5) lit.b) şi ale alin.(6) şi (7) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Arad comunică faptul că au fost emise acte administrative fiscale pentru contribuabili de la 229 de adrese din municipiu.

Un total de 211 dintre aceste somații au fost emise în 10 mai, alte 14 pe data de 17 mai, respectiv celelalte 4 în ziua de 4 iunie. Prezentele acte administrativ fiscale se consideră comunicate în termen de 15 zile de la data afişării anunţului – 12 iulie. Lista completă a adreselor se află în anunțul Primăriei Arad. Actele administrativ fiscale individuale pot fi consultate de titularii acestora la sediul din Bulevardul Revoluţiei, nr. 74, municipiul Arad.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.