Premisele pentru un transport ecologic, subiect al întâlnirii Botoș – Drulă

La începutul săptămăânii a avut loc o întâlnire a Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, cu europarlamentarul Vlad Botoș. Întrevederea dintre cei doi a avut drept scop punerea de acord a strategiilor și proiectelor naționale și locale cu direcțiile și politicile europene.


Vlad Botoș și Cătălin Drulă sunt unii dintre cei mai activi tineri politicieni propulsați de USR PLUS în serviciul public. Pentru că amândoi au demonstrat că sunt oameni de acțiune, la întâlnirea de la București s-a discutat despre Rețeaua de Transport Trans-Europeană (TEN-T), despre proiectele de autostradă pe care Ministrul le-a dat în lucru și despre termenele de finalizare a lucrărilor.

M-am întâlnit cu ministrul transporturilor, Cătălin Drulă, pentru a discuta rapoarte și tendințe europene în domeniul transportului de pasageri și de mărfuri care se vor resimți și în România.

Vlad Botoș (USR PLUS), europarlamentar

Este important de urmărit trendul european care va încerca să pună din ce în ce mai mult accentul pe transportul ecologic, în care este inclus și cel feroviar. Punctele de încărcare a mașinilor electrice prevăzute de-a lungul autostrăzilor vor veni să sprijine și în România alternativele la combustibilii fosili, subliniază reprezentantul din Parlamentul European. Acesta se declară bucuros pentru că ministrul a avut grijă ca cele menționte anterior să fie incluse în proiecte creând premisele pentru un transport ecologic.

Cătălin Drulă , Vlad Botoș

Cătălin Drulă s-a dovedit a fi unul dintre cei mai activi & eficienți miniștri din actualul guvern, cu rezultatele cele mai vizibile. Vlad Botoș spune că este convins că vor reuși să punem bazele unor proiecte care să pună România pe harta feroviară europeană, în ciuda provocărilor uriașe din acest domeniu.


Prezentul text reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al MEP Vlad-Marius Botoș, membru al grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.