USR PLUS Arad și-a ales conducerea județeană: Răzvan Anghel președinte

Duminică, 27 iunie, au avut loc alegerile pentru forurile de conducere ale USR PLUS după fuziunea definitivată în acest an. La eveniment a fost prezent și europarlamentarul Vlad Botoș, cel care s-a retras în luna ianuarie de la conducerea filialei județene, interimatul fiind asigurat de actualul președinte ales, Răzvan Anghel.


Un număr de 198 de delegați, reprezentând 60 de filiale din județ și filiala municipală au votat conducerea județeană, Comisia de Arbitraj, cea de Cenzori precum și delegații care vor reprezenta Aradul la Congresul Național al partidului din această toamnă.

La aceste alegeri, primele după fuziunea cu PLUS, au candidat pentru funcția de președinte consilierul județean Răzvan Anghel și Ion Stan. Conducerea aleasă este completată de vicepreședinții Adrian Wiener, Vasile Cătană, Ion Roman, Oana-Adina Toma, Florentin Costea, Iulian Dronca, Nicolae Marincei, Maria Carmen Faur. Membrii Biroului Județean sunt: Vasile Bogdan Postăveanu, Alexandra Maciulschi, Ciprian Vornicu, Sergiu-Răzvan Ferician, Emanuela Tătar Ghiș, Ioana Alina Pop, Codrin Dacian Vlad, Samuel Luca, Adrian Achim, Alexandra Filipaș, Cristian Petru Crișan, Mihaela Camelia Gărdău.

Va fi nevoie în continuare de muncă în echipă și de un efort colectiv pentru a putea schimba percepția arădenilor despre clasa politică, dovedind că suntem o alternativă matură și onestă. Avem obiective precise pentru următorul scrutin electoral și dorim să rămânem cât mai aproape de cetățeni, în fiecare comunitate.

Răzan Anghel

Noul președinte le mulțumește colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin vot și îl felicită atât pe colegul de partid Ion Stan cât și pe toți cei care au făcut un pas în față prin candidaturile lor la această rundă de alegeri interne.

Reprezentanții USR PLUS îi mai invită pe arădeni să urmărească, în presă sau în mediul online, activitatea reprezentanților din administrație, să contribuie la viața cetății dar și să li se alăture prin înscrierea în noul partid.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.