Alegeri interne USR PLUS: Sergiu Cosmin Vlad ales președinte pe Municipiul Arad

În acest sfârșit de săptămână au avut loc alegerile interne ale USR. Filiala din Municipiul Arad a avut parte de doi candidați pentru funcția de președinte, competiție în urmă căreia a ieșit învingător senatorul Sergiu Cosmin Vlad. Au mai fost votați membrii Biroului precum și delegații pentru alegerile județene.


La mijlocul lunii aprilie cele două partide care au funcționat în alianță la alegeri au primit decizia de la instanță privind fuziunea. Noul partid se va numi USR, iar ca atare au început procedurile de stabilire a noilor conduceri de filiale, urmând ca în toamnă să fie decisă și conducerea națională a partidului.

În municipiul Arad, competiția s-a dat între Ioana Killian și Sergiu Cosmin Vlad. Acesta din urmă a fost votat în funcția de președinte al filialei de către 174 membri. În același scrutin au mai fost aleși cei 15 membri ai Biroului Municipal precum și cei 84 de delegați la conferința de alegeri a conducerii organizației județene a USR.

Am alături oameni competenți, cu viziune și inițiativă. Alături de noua echipă aleasă, vom continua să luptăm pentru cetățenii Aradului, să ducem la bun sfârșit proiectele începute acum cinci ani.

Sergiu Cosmin Vlad

Acesta a mai mulțumit pentru sprijinul și încrederea acordată de către colegii și colegele sale în a reprezenta filiala municipală în calitate de președinte pentru următorii 4 ani. Parlamentarul a fost președinte al organizației USR Municipiul Arad și în ultimul mandat.

Vom continua lupta pentru salvarea Aradului pentru că avem convingerea că orașul nostru merită un viitor mai bun.

Sergiu Cosmin Vlad

Urmează alegerile în fiecare localitatea din județ, apoi scrutinul intern pentru conducerea filialei județene. Totul trebuie finalizat până la 2 octombrie când este programat Congresul Național la București.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.