#VarăFărăȚânțari în Arad? Campanie online inițiată de locuitori

De obicei o administrație modernă și europeană precum se prezintă cea din Arad nu ar trebui să aibă o problemă în a păstra locuitorii siguri față de insecte. Însă în ultimii ani această muncă s-a dovedit prea grea pentru Municipalitate, iar cei care au avut de suferit în fiecare vară au fost cetățenii, mai ales cei care dețin o curte și au dorit să petreacă timp acolo. Vara a început oficial, iar arădenii cer concret o #VarăFărăȚânțari.


O antreprenoare din cartierul Aradul Nou a demarat o campanie de bun-simț prin care dorește să atragă atenția Primăriei Arad față de problema țânțarilor care se vede la orizontul anotimpului cald. Inițiativa cetățenească îi este adresată direct primarului Călin Bibarț și are un singur obiectiv: fără țânțari în această vară.

Susțin consumul de produse locale …, de fapt duc o luptă în a convinge cât mai multă lume a Consuma Local. Astăzi este ziua mea și am o singură dorință pe care doar dumneavoastră mi-o puteți îndeplini”, a scris pe Facebook antreprenoarea. Aceasta spune că își dorește o vară în care să se poată bucura de grădină în liniște și pace, fără a fi înțepată constant de către faimoasele insecte.

Oi fi eu singura care își dorește #VarăFărăȚînțari??

Campania demarată la începutul weekend-ului prin mesajul și poza afișată mai sus a adunat rapid aprecierea arădenilor. Aceștia au distribuit apelul lansat către Primăria Arad în dorința de a pune presiune pe administrația locală să muncească în sensul de a împiedica insectele zburătoare să îi agaseze pe arădenii ca în anii precedenți.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.