LEGO a anunțat un nou set pentru a celebra diversitatea din societate

Sub denumirea „Everyone is Awesome” noul set anunțat de LEGO pentru a celebra diversitatea fanilor popularelor jucării va fi disponibil începând din 1 iunie, luna Pride. Fiecare din figurinele create special cu această ocazie va avea o culoare dar și o frizură proprie.


Modelul de culori precum și celelalte piese construibile sunt inspirate de binecunoscutul steag curcubeu, care este folosit ca simbol al iubirii și acceptării de către comunitatea LGBTQ. În spatele creației speciale se află Matthew Ashton, vicepreședintele de design în cadrul companiei.

Acesta a dorit să creeze un model care simbolizează incluzivitatea și sărbătorește pe toată lumea, indiferent de modul în care se identifică sau pe cine iubește. Dispunând de 11 mini-figuri monocrome, fiecare cu propria coafură individuală și culoare din curcubeul menționat, întregul set este cuprins din 346 de piese, panoul având o înălțime de puțin peste 10 cm și o adâncime de aproape 13 cm, putând astfel sta frumos pe majoritatea rafturilor sau pe orice pervaz.

Sunt norocos să fac parte dintr-o comunitate mândră, de susținere și pasiune a colegilor și fanilor. Împărtășim dragostea pentru creativitate și auto-exprimare prin piesele LEGO și acest set este un mod de a-mi arăta recunoștința pentru toată dragostea și inspirația care este împărtășită în mod constant.

Matthew Ashton, vicepreședinte design LEGO

Diversitatea este celebrată nu doar în stradă ci și prin joc. Noua creație va fi pusă în vânzare de la 1 iunie și va fi disponibilă atât în magazinele LEGO cât și prin intermediul webiste-ului oficial al companiei.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.