Concurs deschis pentru ocuparea funcției de Director General la Casa de Asigurări de Sănătate Arad

Reforma statului reprezintă unul din pilonii programului de guvernare al USR PLUS, se precizează în anunțul privind organizarea unui concurs de ocupare a funcției de Director General la Casa de Asigurări de Sănătate Arad. Șefului instituției i-a expirat mandatul, chiar dacă se pare că Gheorghe Domşa, care ocupase funcția de peste 20 de ani ani, ar fi numit vicepreşedinte al CNAS.


Competențele profesionale necesare ocupării unui post de conducere nu trebuie evaluate prin prisma unui carnet de partid, ci validate pe baza unor concursuri accesibile tuturor, spun reprezentanții USR PLUS în preambulul anunțului privind înscrierile la concurs pentru ocuparea funcției de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Pentru a participa, candidații pot depune dosarele de înscriere la până la data de 20 aprilie 2021, orele 17.00. Procedura constă într-o probă scrisă, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Concursul va avea loc la data de 6 mai, ora 10, nu doar pentru șefia CAS Arad ci și Alba, Argeș, Bihor, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, București, precum și Casa Asigurărilor de Sănătate AOPSNAJ.

Pentru ocuparea acestei funcții este necesară o experiență de minim 7 ani în specialitatea studiilor, precum și 2 ani în funcții de conducere. Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe website-ul CNAS.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.