Senatorul Vlad (USR PLUS) despre bugetul național: Punem lucrurile pe făgașul normal

În această săptămână, proiectul de buget a parcurs în Parlament etapa analizei în cadrul comisiilor de specialitate. Senatorul USR, Sergiu Cosmin Vlad, a participat la dezbaterile din comisiile de mediu, comunicații, muncă și justiție.

După o lungă perioadă în care bugetul a fost utilizat ca instrument pentru cumpărarea de voturi, anul acesta va fi al responsabilității și al investițiilor. Asta înseamnă că pentru a depăși criza economică în care ne-a adus pandemia trebuie să creștem substanțial sumele investite de stat”, declară senatorul Vlad.

Reprezentantul USR susține că este o soluție normală în orice perioadă de scădere economică, în care apărate locurile de muncă și antreprenorii puternic afectați de restricții. Beneficiul este că investițiile se vor regăsi în salariile angajaților, apoi în consum, iar la final în taxele și impozitele plătite statului.

Nu este defel un buget de austeritate, nu se taie salarii sau pensii. Numai că nu se poate trăi la nesfârșit pe datorie, iar ceea ce vom vota în zilele următoare este varianta corectă de a aduce bunăstare, punând lucrurile pe făgașul normal”, declară Sergiu Cosmin Vlad, senator USR Arad.


Prezentul text reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al Senatorului Sergiu-Cosmin Vlad, membru al grupului USR PLUS din Parlamentul României.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.