Scurt raport lunar al președintelui CJA trimis prin SMS sau e-mail arădenilor

La finele anului 2020, conducerea instituției a anunțat că Iustin Cionca va trimite informări pe telefon sau e-mail arădenilor interesați de proiectele administrației județului. Astfel, cei care doresc să nu mai urmărească știrile și să afle direct de la conducerea Consiliului Județean Arad ce se întâmplă la nivelul instituției, sunt invitați să își furnizeze adresa de e-mail și numărul de telefon pentru a primi direct informațiile.

Biroul de presă al CJA informează că președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, face un pas pentru transparentizarea activității sale și a instituției pe care o reprezintă. Astfel, reprezentantul PNL ar trimite în fiecare lună un scurt raport de activitate fiecărui arădean care se înscrie în prealabil într-o bază de date, exprimându-și dorința de a afle informații despre activitatea Consiliului Județean Arad și a președintelui acestuia.

Sistemul devine funcțional din ianuarie 2021

Cei care doresc să facă parte din această bază de date se pot înscrie la adresa de e-mail transparenta@cjarad.ro. În aceeași comunicare reprezentanții CJA au precizat că arădenii vor fi informați în condițiile legii și conform cu opțiunile exprimate de aceștia. E-mailul trebuie să cuprindă solicitarea de a primi informații de la Iustin Cionca și instituția pe care o reprezintă și să includă numărul lor de telefon mobil sau adresa de poștă electronică unde doresc să fie livrate informările.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.