Statuie pentru ciclistul belgian Wout Van Aert

Câștigător al Milano-San Remo, al două etape din Turul Franței și al argintului în Turul Flandrei, ciclistul în vârstă de 26 de ani are acum un alt motiv de mândrie: o statuie în mărime naturală tronează acum în grădina lui Wout Van Aert. Cadoul a fost făcut de către echipa sa Jumbo-Visma în onoarea producătorului de biciclete Bianchi de care se despart după un parteneriat de 7 ani.

Motivul a fost dezvăluit la finele săptămânii de către reprezentanții Jumbo-Visma. Povestea care lipsea pentru a face din sezonul 2020 unul de succes este cel al victoriei lui Van Aert în cursa specială Strade Bianche. Echipa olandeză a ținut să specifice că acea victorie a fost atât de specială încât nu au dorit să scoată la licitație bicicleta produsă de partenerul lor, Bianchi.

Este un cadou din partea echipei și a tuturor piloților săi, partenerului nostru în retragere, Bianchi, care prezintă un moment de care se mândrește această echipă.

După un parteneriat de 7 ani, au dorit să evoce bicicleta cât și performanța rutierului lor într-un mod inedit. Așa că statuia înfățișându-l pe Wout Van Aert trecând linia de sosire a fost adusă în grădina tânărului ciclist, lucru care l-a surprins nu doar pe acesta ci și pe fanii sprotului deopotrivă.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.