Gest inedit în Arad: suport financiar pentru plata taxelor de studiu pe un an

Deși mandatul lui Dan Sfărăilă în Parlamentul României nu va fi mai lung de o lună de zile, acesta dorește să lase ceva în urmă. Cum orice inițiativă legislativă nu ar putea trece prin măsurile procedurale într-un timp atât de scurt, deputatul lansează un suport financiar de un an pentru un student sau studentă din Arad.

Mai exact, competiția intitulată „O lună, o șansă” va oferi unei persoane din Arad șansa de a-i fi plătită taxa de studii pe durata unui an. Proaspăt mandatat în Camera Deputaților, Dan Sfărăilă a pornit de la ideea de a da o șansă, în timpul mandatului foarte scurt, unei persoane de a urma cursurile unei facultăți în municipiul Arad.

Dan Sfărăilă, deputat USR-PLUS

Cei care doresc să se înscrie în competiție sunt nevoiți să elaboreze un scurt eseu în care să se prezinte și în același timp să pună în vedere motivația de a urma cursurile superioare și în ce domeniu. Aplicațiile trebuie trimise la adresa de e-mail dan.sfaraila@gmail.com, urmând a fi evaluate de parlamentar împreună cu o comisie formată din profesori.

*Sunt încurajate să aplice persoanele tinere care nu au avut șansa de a urma deja o facultate!*

Astfel, suportul financiar a costurilor integrale a taxei de studii pe durata unui an de zile va fi asigurată de Sfărăilă. Acesta mai precizează că ajutorul financiar nu va veni sub forma directă de bani acordați persoanei beneficiare, ci ar urma să fie plătită direct către facultatea aleasă sub formă de taxă de studii (1 an).

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.