UTA câștigă pentru prima oară în Liga I pe teren propriu

Chiar dacă avantajul jocului acasă este anulat din cauza pandemiei cu coronavirus, în urma căreia spectatorii nu pot fi prezenți pe stadion pentru a-și încuraja echipa favorită, UTA a reușit în această etapă să câștige primul meci pe teren propriu, la Arad, cu scorul de 1 la 0 împotriva echipei Chindia Târgoviște.

Denis Rusu este marcatorul singurului gol în meciul disputat pe re-amenajatul stadion Francisc Neuman. Acesta reușește să deschidă scorul abia în a doua repriză, în minutul 52. Deși partida are parte de 3 minute de prelungire, ele nu sunt suficiente pentru marcarea unui alt gol, din partea nici unei echipe. Prima victorie a UTA-ei în Liga I pe teren propriu este clară!

Laszlo Balint declara înaintea meciului că adversarii din Târgoviște au „una dintre cele mai bune defensive din Liga 1 până în acest moment”. Înaintea înfrângerii de astăzi, Chindia nu primise gol. Antrenorul UTA-ei spera ca echipa sa să fie lucidă și responsabilă. Jucătorii au arborat în semn de comemorare, înaintea fluierului de început, un mesaj pentru suporterii „Moisi și Mihoc, Mereu cu noi”, pierduți în anul 2018.

UTA a jucat cu 5 absențe pe motiv de COVID (Balauru, Ilie, Tomozei, Melinte și Hora) și 2 accidentați (Pleașcă și Hrezdac), însă a reușit o victorie căutată de mult timp. Echipa arădeană se află pe locul 6 în clasamentul Ligii I la fotbal, cu 11 puncte, la egalitate cu Chindia și Botoșani. Mai rămân de disputat 10 partide în etapa aceasta, locurile în clasament fiind intens disuptate.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.