Încă o candidatură anunțată pentru Primăria Arad, din partea PPU-sl

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a anunțat candidata cu o săptămână înainte de termenul-limită pentru depunerea candidaturilor. Președintele filialei din Arad, Dorel Căprar, a prezentat-o pe Roxana Cirți drept reprezentanta PPU-sl în competiția pentru Primăria Arad.

Căprar, fost președinte al PSD Arad până în februarie 2020 când a pierdut competiția internă în fața lui Mihai Fifor, a declarat că procesul de selecție pentru candidatura PPU-sl a fost unul laborios, în care au fost sondate 5 nume pentru această funcție, în final fiind aleasă Roxana Cirți, expertă în achiziții publice.

Banii arădenilor trebuie cheltuiți atent, chibzuit și doar în intereseul arădenilor, doar pentru arădeni.

Roxana Cirți, candidata PPU-sl pentru Primăria Arad

Aceasta este singura femeie anunțată la Primăria Arad pentru competiția electorală ce începe în 28 august. Roxana Cirți declară că este onorată să intre în această cursă pe care o va termina în picioare. „Cu mine nu se negociază, cu Partidul Puterii Umaniste nu se negociază, cu președinte Dorel Căprar nu se negociază. Virtutea de a fi om nu se negociază”, a declarat aceasta la evenimentul de lansare.

Până acum sunt anunțați 10 candidați pentru Primăria Arad – Bibarț (PNL), Wiener (USR-PLUS), Fifor (PSD-ALDE-PNȚCD), Meszar (UDMR), Lupaș (PRO România), Galea (PMP), Caba (Partidul Republican), Cirți (PPU-sl), Neamț (AUR), Pârvulescu (Noua Dreaptă) – însă doar unul a depus până la acest moment dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.