Pista de biciclete de pe Malul Mureșului blocată de lucrările la Podul Decebal

Plimbarea pe pista de biciclete de pe Malul Mureșului se oprește subit în dreptul parcării Hotelului Central. Cei care lucrează în zonă au blocat pista pe porțiunea adiacentă podului Decebal, astfel încât arădenii care circulă cu bicicleta dinspre pasarelă sunt nevoiți să urce pe scări cu mijlocul de transport în mâini sau pe umăr.

Măsura bună la prima vedere de fapt încurcă pe cei care merg cu bicicleta pe Mal, deoarece scara pe care sunt nevoiți să o urce pentru a-și continua drumul nu este cea mai prietenoasă. În special cei care nu sunt în floarea vârstei sau cei care își transportă și copiii pe biciclete se văd puși într-o situație complet neplăcută.

Chiar dacă din direcția stadionului Gloria semnaliarea este făcută în timp util astfel încât bicicliștii pot merge pe faleză în loc de mal, aceștia sunt puși în situația de a merge pe o porțiune de drum interzisă circulației pe bicicletă! În orice caz, din cauza situației nesemnalizate din timp sau anunțate într-un fel de administrația locală, la scările din spatele Hotelului Central este mare aglomerație, iar cuvintele la adresa Primăriei Arad nu sunt foarte politicoase.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.online

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.