Proaspăt înființat, Partidul Republican are candidați pentru alegerile locale din Arad

În prezența lui Alexandru Coita, președintele partidului Republican și Marian Cucșa, secretar general, candidații pentru Primăria Arad și Consiliul Județean Arad au fost prezentați arădenilor. Aceștia sunt Ionel Ciupe, respectiv Samuel Caba.

La evenimentul organizat în Parcul Eminescu, gazdă a fost consilierul municipal Ionel Ciupe, președinte al filialei locale a Partidului Republican, înființat la începutul lunii iulie. Prezent la Arad pentru lansare, peședintele Coita a declarat că el crede în candidații pentru Primărie și Consiliul Județean și în forța echipei partidului. „Astăzi de Schimbarea la Față, am deschis un #UnNouDrum pentru arădeni, un drum luminos și drept, un drum al schimbării în bine!” Fiecare invitat a luat pe rând cuvântul și au exprimat câteva dintre motivele pentru care au decis să participe la aceste alegeri. Ionel Ciupe se află la al treilea mandat de consilier municipal având o experiență vastă în domeniul administrativ, însă nu el este candidatul la primăria municipiului, ci la șefia Consiliului Județean Arad.

Cunosc Aradul extrem de bine. În domeniul afacerilor activez de 28 de ani. Am trăit și am văzut multe. Pe domnul Samuel Caba îl cunosc de mai bine de 12 ani. Sunt convins că, unindu-ne forțele, experiența pe care am dobândit-o amândoi atât în domeniul administrației cât și al afacerilor ne va ajuta să facem cea mai frumoasă figură pentru arădeni.

Ionel Ciupe, candidat președinte Consiliul Județean Arad

În competiția pentru Primăria Arad este lansat Samuel Caba, care își anunțase deja candidatura ca independent după o campanie lungă de promovare în cotidianul Jurnal Arădean. Acesta și-a și început campania de strângere de semnături pentru candidatura de independent sub sloganul EU CRED. Se pare că acest concept va fi preluat și dus mai departe de către Partidul Republican.

Vreau ca împreună să redăm arădenilor Aradul. Eu cred în Arad, cred că putem fi surpriza pentru Arad. Surprinza sunteți voi, în primul rând, cei care o să vă asumați să susțineri oameni cu principii, oameni care vor o altfel de administrație, o altfel de politică în județ și în municipiul Arad. Cu Dumnezeu înainte!

Samuel Caba, candidat Primăria Municpiului Arad

Atât Ciupe cât și Caba au candidat în 2016 la Primăria Municipiului Arad. Consilierul local din partea ALDE, obținând 3.199 voturi și clasându-se pe locul 4, iar Caba din partea PMP, cu 1.805 de voturi, clasându-se pe poziția a 6-a în preferințele arădenilor.

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.