Spitalul Municipal Arad inundat după o ploaie torențială

După o ploaie torențială în seara de 2 iulie, holurile Spitalului Municipal Arad au fost inundate. Au ieșit astfel la iveală problemele de infrastructură spitalicească, chiar dacă în ultimul an Consiliul Județean Arad s-a lăudat cu fondurile cheltuite pentru sănătate.

Imaginile vizează Secția de Fiziokinetoterapie de la Spitalul Municipal care, de la începutul pandemiei este folosită drept secție-tampon pentru pacienții COVID-19. An de an cabinetele și laboratoarele aflate în subsolurile Spitalului Municipal sunt inundate. Și acum, acestea sunt pline de dejecții și urină printre materiale, echipamente, aparatură și calculatoare. Resurse financiare neplanificate vor trebui cheltuite pentru a igieniza și dezinfecta cabinetele afectate.

Acum vor fi nevoiti sa pompeze la propriu, pentru ca desi de ani de zile au fost sesizati si cunosc situatia Spitalului Municipal si a Spitalului Matern, nu au mișcat un deget în acest sens. Asta e Aradul lucrului bine facut ? Asta va doriti in continuare ? Ce părere aveti ? Continuam tot asa si in urmatorii 16 ani ?”, scrie pe pagina sa de Facebook, George Pribac, cel care a făcut cunoscut arădenilor situația de la Spitalul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact

Adresa e-mail
posta@independentul.com

Date cu caracter personal

Independentul NU înregistrează sau procesează date cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie.